Het meest hygiënische verbouwingstoilet nu bij ons te huur!

Staat er een verbouwing van het toilet op de planning en kunt u hierdoor tijdelijk uw toilet niet gebruiken, dan biedt een verbouwingstoilet dé oplossing!

  • Het uiterlijk van een ‘echt’ toilet met digitaal bedieningspaneel.
  • Er wordt gewerkt met lucht- en geurdichte zakjes, u kunt deze weggooien in de kliko.
  • Tijdens uw toiletbezoek hoeft u niets aan te raken, het verbouwingstoilet is de meest hygiënische oplossing en werkt volledig automatisch.

Werkwijze verbouwingstoilet?

Simpeler kan bijna niet. U huurt het toilet, plaatst het op de gewenste plek in uw woning en steekt de stekker in het stopcontact. Het toilet is dan klaar voor gebruik. U hoeft alleen het kleine of het grote knopje op het paneel in te drukken om ‘door te trekken’, dit werkt middels de zakjes die automatisch geseald worden. Na gebruik kunt u eenvoudig de tray uit het toilet trekken en de inhoud in de vuilnisbak legen.

Uniek product

Zoals u kunt lezen heeft u gelukkig niet meer te maken met chemische toiletten die u zelf moet (laten) legen en verslepen. Het verbouwingstoilet biedt de oplossing tijdens de verbouwing omdat deze eenvoudig te installeren is en hierdoor makkelijk op elke gewenste plek te plaatsen is. Voor deze tijdelijke oplossing is alleen een stopcontact nodig. U kunt het verbouwingstoilet zolang huren als u hem nodig heeft.

Wij leveren een handleiding bij het huren van het toilet, en u krijgt ook een instructievideo opgestuurd.

Heeft u binnenkort een badkamer verbouwing en wilt u thuis blijven douchen?