Veelgestelde vragen

Hieronder volgt een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief uitleg. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag telefonisch verder.

U kunt gemakkelijk een douche reserveren via het reserveringsformulier. Mocht u door wat voor reden dan ook eerder of later de douche willen ontvangen, mail of bel dan gerust. Wij wijzigen de dag van bezorging in overleg met u.

Dit is geen probleem. U hoeft ons alleen een mail te sturen met daarin het verzoek om de douche op een latere datum op te halen.
Tip: tijdens een badkamerverbouwing wordt de badkamer als laatste afgekit. Zodra dit gaat gebeuren is dat het moment om ons een mailtje te sturen.

Ja! De douchecabines zijn waterdicht en kunnen daardoor op elke plek in huis worden neergezet. Als de douchecabine niet op een plavuizen vloer wordt geplaatst, maar bijvoorbeeld op een laminaat- of houten vloer, plaatsen wij de douchecabine in een preventiebak ter bescherming van uw vloer.

Ja. De enige echte verbouwingsdouche past door iedere deur of trapgat. Dit komt doordat onze douches demontabel zijn. Dus, wenst u de douche te laten plaatsen op zolder, overloop of slaapkamer is dat natuurlijk ook mogelijk.

Dit kan bijvoorbeeld afgetapt worden van een wastafel-, keuken-, wasmachine- of Quooker kraan. Wij hebben voor elke kraan een passende klikkoppeling met krasvrije voering. Deze koppelingen kunnen gemakkelijk erop en eraf worden geklikt, zodat u de kraan na het douchen weer kunt gebruiken. Als de wasmachinekraan ook wordt gebruikt door de wasmachine, installeren wij een handig Y-stuk. Deze hebben wij speciaal ontwikkelt zodat de kraan voor beide apparaten gebruikt kan worden, zonder dat u elke keer de aanvoerslangen hoeft te verwisselen.

Onze douchecabines worden standaard geleverd met een pomp. Deze pomp voert het water omhoog naar bijvoorbeeld een wastafel-, keuken-,  of wasmachine afvoer. Wanneer de wasmachineafvoer ook door uw wasmachine wordt gebruikt, lossen wij dit op door een handig Y-stuk te monteren. Deze zorgt ervoor dat u niet na elke wasbeurt of douchebeurt de afvoerslangen hoeft te verwisselen. Wanneer u een afvoerputje in de grond heeft dan werken wij zonder pomp. Er wordt dan een tijdelijke pijp gemonteerd die het afvalwater wegvoert.

Wanneer de douche op een koudwaterkraan wordt aangesloten, wordt het water verwarmt door middel van onze warmwatervoorziening (boiler).

De boiler wordt geïnstalleerd op bijvoorbeeld een wasmachine- of vaatwasser kraan. U kunt uw wasmachine of vaatwasser blijven gebruiken doordat wij kosteloos een Y-stuk monteren.

De douche is 90x90x205cm. Als wij de douche opbouwen hebben wij een ruimte nodig van 120x120x210cm.

Om de nooddouche bij u thuis te monteren dient er iemand voor ons de deur open te doen. Ook is het prettig wanneer de ruimte waar de douche komt te staan, vrijgemaakt wordt van mogelijke spullen. Verder hoeft u niets te doen. Het installeren en de uitleg van onze monteur neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag.

Als de douche naar wens is geïnstalleerd, kunt u het bedrag per pintransactie voldoen bij de monteur. Bedrijven ontvangen een factuur.

Nee. De factuur wordt opgebouwd aan de hand van de genoemde prijzen op onze website. Zodoende weet u precies wat u kunt verwachten.
Alleen voor een spoedlevering en aflevering op een etage worden extra kosten in rekening gebracht.